fbpx

O Άκης(Ευάγγελος) Αναστασίου στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, τον Γιώργο Δαουλάρη.

Γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στη Δάφνη. Ανήκει στην τρίτη γενιά της οικογένειάς του που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δήμο μας. Από την πλευρά της μητέρας του, είναι πρώτος ξάδελφος της ηθοποιού, Εβελίνας Παπούλια. Είναι πατέρας του Ηλία Αναστασίου, ο οποίος είναι 17 ετών σήμερα.


Φοίτησε στα σχολεία της περιοχής του Δήμου μας ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευσή του, στο 1ο Λύκειο της Δάφνης. Σπούδασε στον κλάδο του Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης των Σχολών Ξυνή.

Από την εφηβεία του ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, κυρίως με το ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας ως ποδοσφαιριστής στον Θρίαμβο Αθηνών του Νέου Κόσμου, στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης και στην τοπική ομάδα ΔΑΦΝΗ Παλαιού Φαλήρου.


Ξεκίνησε να εργάζεται από μικρή ηλικία στην οικογενειακή επιχείρηση εκτυπώσεων που ίδρυσε ο πατέρας του. Επίσης, για αρκετά χρόνια εργάστηκε στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ στο τμήμα Flight Standar Division. Αξίζει να αναφερθεί ότι συμμετείχε στην ποδοσφαιρική ομάδα των εργαζομένων της Ολυμπιακής, όπου με τα χρώματά της αγωνίστηκε σε αγώνα στην Πορτογαλία.

Τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μία εταιρεία μεταφοράς προσώπων (TaxiServices), παρέχει υπηρεσίες μετακίνησης τόσο για επαγγελματικούς και τουριστικούς προορισμούς, όσο και εξυπηρέτησης καθημερινών μετακινήσεων.